NYT BADEVÆRELSE MED FOKUS PÅ KVALITET

​Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.​

Dette er vi bevidste om hos Klokkerholm Smedje & VVS, hvor vi har lavet nyt badeværelse for utallige glade kunder i Hjørring, Løkken og det øvrige Vendsyssel.

Vi klarer derfor snildt opgaven for dig, hvad end det måtte dreje sig om udskiftning af armaturer eller at lave et helt nyt badeværelse til dig. Vores store erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

VI GIVER DIG INSPIRATION TIL NYT BADEVÆRELSE

​Uanset om du måtte være på jagt efter et moderne og stilrent nyt badeværelse eller et mere klassisk et af slagsen, kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig erfaring med forskellige stilarter, og derfor har vi også et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler i forskellige designs, sådan du kan få netop det, der behager din smag og den øvrige bolig.

Derfor kan vi også varetage hele opgaven i forbindelse med at lave et nyt badeværelse, sådan der ikke er behov for at have forskellige håndværkere til forskellige opgaver.​

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende og skarpt tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 2095 4058 eller jens@klokkerholmvvs.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 20 95 40 58 eller send os en email på jens@klokkerholmvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.