Har du brug for en blikkenslager? Så lad os hjælpe dig hos Klokkerholm VVS.

Vi har nemlig mange års erfaring med at løse opgaver for glade kunder i Hjørring, Løkken og resten af Vendsyssel inden for blikkenslager-faget.

Vi kan således hjælpe med alt inden for tagrender, skotrender og andre former for opgaver inden for faget, hvor vi i høj grad arbejder med kobber og zink, der kræver et minimum af vedligeholdelse sammenlignet med andre materialer, mens det ligeledes holder i længere tid og ser fantastisk ud.

EN BLIKKENSLAGER MED GOD PRIS OG HØJ KVALITET

​Vi udfører vores arbejde som blikkenslager med masser af faglig bevidsthed og stolthed. Derfor sætter vi en stor ære i at levere alt til den aftalte tid og pris, sådan du ved, du kan regne med os.​

Vælger du os, som din blikkenslager, kan du vide dig sikker på, at vi indgår i en tæt og konstruktiv dialog med dig, hvor vi afstemmer alle forventninger, ligesom vi også lægger en klar plan som led i et godt forarbejde, sådan du ikke behøver at bekymre dig om arbejdet, mens vi udfører dette.

Har du lyst til at høre mere om os, eller hvordan vores blikkenslager arbejder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 2095 4058 eller vores e-mail jens@klokkerholmvvs.dk.​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 20 95 40 58 eller send os en email på jens@klokkerholmvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.