​Overvejer du at skifte til varmepumpe, men er du i tvivl om, hvilken type varmepumpe, der bedst dækker dine og husets behov?

Så kan Klokkerholm VVS i Nordjylland hjælpe dig med den rette installation af varmepumpe. Vi hjælper blandt andet kunder i Løkken, Hjørring samt resten af Vendsyssel og Nordjylland.​

ENERGIRIGTIG VARMELØSNING MED INSTALLATION AF VARMEPUMPE

​Med godt 10 års erfaring inden for faget har vi ofte stået for installation af varmepumpe. Vi anvender udelukkende Bosch som leverandør af varmepumper, da vi ønsker at give vores kunder de bedste produkter på markedet.

Bosch følger med den tekniske udvikling og har således altid de nyeste og smarteste varmeløsninger. Med installation af varmepumpe med produkter fra Bosch er du således sikret en holdbar og effektiv varmeløsning af høj kvalitet.

HVILKEN VARMEPUMPE BØR DU VÆLGE?

​Ved installation af varmepumpe er det vigtigt at vurdere egne samt husets behov. Der kan således være stor forskel i, hvilken type varmepumpe, du skal have.

Inden for varmepumper er der følgende muligheder:

  • Luft til luft
  • Luft til vand
  • Og jord til vand

Med Boschs brede produktprogram og med vores erfaring og ekspertise inden for feltet, sørger vi for at finde frem til den optimale løsning ved en installation af varmepumpe.​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 20 95 40 58 eller send os en email på jens@klokkerholmvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Klokkerholm Smedje & VVS